logo2024

Hautajaisjärjestelyt

Kun läheinen menehtyy on aloitettava hautajaisjärjestelyt. Järjestelyt voidaan aloittaa välittömästi henkilön kuoltua. Me olemme tukenanne käytännön järjestelyissä. Voitte tulla asioimaan Kaavin tai Lapinlahden toimistollamme tai soittaa, niin saamme aloitettua järjestelyt. Varaamme siunauspaikan ja -ajan, papin ja kanttorin palvelut, hautapaikan sekä muistotilaisuuden paikan ja tarjoilun. Voimme laatia siunaustilaisuuden käsiohjelman, huolehdimme myös painatuksesta. Voimme myös painattaa kutsut siunaus- ja muistotilaisuuteen.

Vainajakuljetukset

Hautaustoimisto huolehtii vainajan kuljettamisesta sairaalasta tai terveyskeskuksesta. Ennen vainajan kuljettamista voidaan pitää saattotilaisuus sairaalan tai terveyskeskuksen kappelissa, jossa omaiset ja ystävät saavat hyvästellä vainajan. Hautaustoimiston työntekijän kanssa voi keskustella, voidaanko arkku pitää tilaisuuden ajan auki. Useimmiten saattotilaisuudessa pidetään pieni hartaus tai vietetään hiljainen hetki arkun äärellä sekä lauletaan virsi tai kuunnellaan omaisten valitsemaa musiikkia.

Saattotilaisuuden jälkeen vainaja siirretään hautaustoimiston autolla seurakunnan tiloihin, useimmiten hautausmaan lähettyvillä olevaan vainajan säilytystilaan. Saattomatkalla on mahdollista ajaa kodin kautta, jossa voidaan pysähtyä hetkeksi. Hautausauton kyytiin on mahdollista ottaa yksi henkilö, esim. puoliso. Muu saattoväki ajaa hautausauton perässä.

Arkut, uurnat ja hautakivet

Myymme kotimaisia, laadukkaita ja ekologisia SHT-Tukku Oy:n valmistamia arkkuja ja uurnia. Arkut ovat puu- ja kangasverhoiltuja. Kaikki arkut soveltuvat myös tuhkaukseen.

Toimistollamme on nähtävillä valikoima arkku- ja uurnamalleja. Arkku- ja uurnakuvastoista löytyy lisää valikoimaa. Autamme mielellämme löytämään sopivan arkun tai uurnan.

Arkkujen ja uurnien hintaan vaikuttavat käytettävän puulajin laatu sekä alkuperä, verhoilukangas, koristelu ja sisustan materiaali.

Välitämme Kivilähteen yksilöllisiä ja kauniita hautakiviä ja muistomerkkejä. Liikkeessämme on nähtävillä hautamuistokiviä, sekä Kivilähteen hautakivimallisto.

Tarjoamme yksilöllisen hautakivien suunnittelupalvelun, jolloin voimme yhdessä suunnitella haluamanne muistokiven.

Kukkalaitteet ja adressit

Hautajaisten kukkalaitteet ja adressit saatte meidän yhteistyökumppanin Kaavin kukka- ja puutarhapalveluiden kautta. Kukkakauppa sijaitsee samassa osoitteessa meidän Kaavin toimipisteen kanssa. Kukkalaitteet ja suruadressit voidaan toimittaa perille siunaus- ja muistotilaisuuksiin ennen tilaisuuden alkua.

Muistotilaisuus

Muistotilaisuus voidaan järjestää kotona tai missä tahansa paikassa, joka on käytettävissä yksityistilaisuuksiin. Tarjoamme myös mahdollisuutta järjestää muistotilaisuus Kaavilla Rantatien juhlahuoneistossamme tai Lounasravintola Pankinkulman tiloissa. Kauttamme on saatavissa muistotilaisuuden tarjoilut ja koristelut. Kun valitsette tilaisuuden järjestämispaikaksi jommankumman tarjoamistamme tiloista, siivoaminen jää meidän huoleksemme.

Lue lisää hautajaisten järjestämisestä Hyvät hautajaiset-sivuston kautta, klikkaa linkkiä.

Kaavi

Hautaus- ja juhlapalvelu Kuittinen
Kaavintie 16
73600 KAAVI

044 970 5388

Avoinna
MA-PE klo 9.00-16.00
muina aikoina sopimuksen mukaan

Lapinlahti

Hautaus- ja juhlapalvelu Kuittinen
Asematie 6
73100 LAPINLAHTI

044 986 4918 / 040 561 7002

Avoinna
MA-TO klo 10.00-15.00
muina aikoina sopimuksen mukaan

© 2024 Jyrki Kuittinen Oy
www-sivut: Tietotekniikka Haatanen